Llar residència

El servei de Llar-residència, en funcionament des de l’any 1995, és una resposta per a persones usuàries de l’entitat davant la necessitat personal o familiar de viure en una llar diferent a la del domicili familiar. El servei compta amb dos habitatges, integrats a l’entorn comunitari, la qual cosa contribueix a què els seus usuaris tinguin més facilitats en accedir i utilitzar els serveis de la comunitat, potenciant així la seva inclusió. Aquest servei funciona els 365 dies de l’any.

En aquest servei es pretén garantir la participació de les persones en les seves decisions, donant suports centrats en la persona i segons les seves capacitats,  buscant la millora de la seva qualitat de vida.

Comptem amb dos habitatges, ubicats al passeig de l’estació i al carrer Sant Lluís, on viuen un total de 17 persones sota el suport i la supervisió de professionals d’atenció directa. Oferim un tracte proper i de confiança i procurem la participació de les persones en les serves decisions, donant suports centrats en la persona i segons les seves capacitats, buscant que la llar sigui viscuda com casa seva.