Fes click

Projecte "Temps lliure"

Per què?

Ja fa uns quants anys que engegàrem aquest projecte veient la necessitat que tenien el nostres nois i noies de trobar-se el cap de setmana, parlar i fer activitats al marge de les purament familiars. VOLEM….

– Respectar el dret que té tota persona de gaudir d’un temps d’oci amb activitats engrescadores pròpies de la seva edat

– Fomentar interrelacions socials i crear un grup d’amics amb interessos comuns

– Potenciar la iniciativa, la constància, la responsabilitat i l’ interès per participar en diferents activitats i gaudir-ne sentint-se part activa de la societat.

Com?

El nostre plantejament va estar encaminat a facilitar aquestes trobades d’amics amb interessos comuns sota la tutela d’una coordinadora i altres monitors que fan suport i adreçar aquesta activitat a joves a partir de 16 anys amb bona autonomia personal.

Què?

Aquestes sortides consisteixen en anar al cinema, al teatre, sopars, excursions, balls…. etc. i d’altres que els mateixos joves poden proposar, aprofitant també les activitats que es desenvolupen puntualment a la ciutat.

Quan?

Els joves es troben un parell d’ hores cada dissabte o diumenge des del mes de setembre fins al mes de juliol. Cada família disposa del programa trimestral d’activitats que s’ha elaborat entre tots i que pot ser canviat en algun moment depenent dels interessos i gustos dels joves aquell dia